![]() |
Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Ücretsiz Üye Olabilirsiniz. Eğer forumumuza üye iseniz şifrenizi unuttuysanız yeni şifrenizi Buradan alabilirsiniz. |
|
|||||||
| Kayıt ol | MaviyesiLege Video | Bloglar | Yeni Mesajlar | Bugünki Mesajlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
|
| Turkce Sarki sozleri Turk sanatcilarin ve gruplarin sarki sozleri |
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Maviyesilege
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 100
Rep Derecesi :
![]() ![]() |

BANA İHTİYACIN YOK ARTIK ilk günlerde güzeldi paylaşmak ![]() bağlılık korkusu sarmıştı bizi teslimiyet olmadan mutluluk mu? korkular içinde tedirgin bir hayat seninki bana ihtiyacın yok artık bir veda peşinde koşturup kaybetme arzusu içindeydin hep derdin “ben ben’ciyim” nedendir bu korku?Yokluğu yaşamaktan kaçmak seninki…Ellerimi uzatmışken gözyaşını içime çekecekkenKalbimi vermişken bu veda niçin?Bana ihtiyacın yok artık Kendi başına bir hayatta Kendini kandırdın tokluğunla… Sabırlar içinde
bir güven içinde kalsaydıkZor değildi ki mutluluk mutlu olmakYetinmeyi bilmeden Hep daha fazlası derken Hayat da tükendiği yerde kalır ☆.¸¸.¤·´¯`·¤.¸¸.•¤ ♡☆.¸¸.¤·´¯`·¤.¸¸.•¤ ♡☆.¸¸.☆.¸¸.¤·´¯`·¤.¸¸.•¤ ♡ sonsuzluk koyuyorum adını! sensiz geçen günlerimi,senli günlerle takas ediyorum, yokluğun diye birşey yok bende, bende seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum AşK ☆.¸¸.¤·´¯`·¤.¸¸.•¤ ♡
|
|
|
|
![]() |
| Tags: artik, ihtiyacin, lambasibana, sokak, yok |
| Etiketler |
| artik, lambasibana, sokak, yok, İhtİyacin |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|