![]() |
Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Ücretsiz Üye Olabilirsiniz. Eğer forumumuza üye iseniz şifrenizi unuttuysanız yeni şifrenizi Buradan alabilirsiniz. |
|
|
#1 |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 5
Rep Puanı: 150
Rep Derecesi :
![]() ![]() |

Eğer birini seviyorsan O'nu serbest bırak... Dönerse bi daha serbest bırak. Gene dönerse gene bırak." Bana sorarsanız... Eğer birini seviyorsan O'na değer ver... O'na senin için "özel" olduğunu hissetir... O'nu koru koruduğunu da hissetmesini sağla... O'nsuz yaşayabileceğini bilsin... Ama o'nunla olmak istediğini de ayrımsasın... Yine de gitmek istiyorsa... Bırak gitsin... Ama sakın dönmesin!.. ßénim OLan ßénimdir.ßa$kasında qördüsén Vasqéchmi$imdir.qéri Dönü$ü ßénsisLiktir !... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Özel Üye
Ruh Halim:
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Bende ki en degerli varlıgı kaybettim..Sebeb bir hiç yuzunden simdi dese ki Ebru gel hatalar affedilmez ama sende benim için degerlisin dese o yola canımı kurban eder gider elini ayagını operdim..
Cok hayalıyım cok affetmesende hatalarımı tekrarlamıcamı bilmeni isterim.. Tesekkurler arkadaslar yorumlarınız için.. ßénim OLan ßénimdir.ßa$kasında qördüsén Vasqéchmi$imdir.qéri Dönü$ü ßénsisLiktir !... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
aSi TürK
Ruh Halim:
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Gelene git
Gidene Gel deme
![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Özel Üye
Ruh Halim:
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Gidene- gelene bakarım eger giden canımdan birisiyse ne gurur bilirim ne kibir alalade biriyse zaten donup bakmam en yakısan sozum hoscakal olur.. Özel kişiler vardır insanların hayatında işte o özel insanlardan birinedir benim sozum.. ßénim OLan ßénimdir.ßa$kasında qördüsén Vasqéchmi$imdir.qéri Dönü$ü ßénsisLiktir !... |
|
|
|
![]() |
| Tags: sana |
| Etiketler |
| sana |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|