![]() |
Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Ücretsiz Üye Olabilirsiniz. Eğer forumumuza üye iseniz şifrenizi unuttuysanız yeni şifrenizi Buradan alabilirsiniz. |
|
|||||||
| Kayıt ol | MaviyesiLege Video | Bloglar | Yeni Mesajlar | Bugünki Mesajlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Forum Sorumlusu
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Ruh Halim:
Blog Başlıkları: 2
Tecrübe Puanı: 38
Rep Puanı: 2819
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Yağmurlar içime içime yağıyor içimdeki kuraklık bitmiyor Bitmez sandığım yollar aynı çıkmazda tükeniyor Çünkü yoksun gelmiyorsun Bir çığ gibi büyüyorsun ![]() ![]() ![]() Konu İntizar tarafından (28-10-2009 Saat 00:34 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Sorumlusu
Ruh Halim:
Rep Derecesi :
![]() Selami Şahin "özledim"i söylememeli orada Özlememeliyim artık seni ![]() Özlememeliyim seni/senli günleri Senin olmadığın/seninle olmadığım Bir ülke istiyorum artık Hüzün çiçekleri açmamalı artık bahçelerimde Bir çığ gibi düşmemeli üzerime ayrılıklar ![]() Rüzgarlarım senin saçlarından esmemeli artık Senin yüzünü görmemeliyim her dolunayda ![]() Dört mevsim çiçek açmamalı iğdeler Satılmamalıyım can pazarında bir avuç taş parçasına Mermerlere değişilmemeli gözyaşlarım Artı kahverengi bir çift mermi saplanmamalı Bitmeyen gecelerin sabahlarında/yüreğime ![]() Meleklerin şarkılarına söz olmalı benim sevdam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Sorumlusu
Ruh Halim:
Rep Derecesi :
![]() Sabrı anlat bana... Mağlubiyetlere dayanmayı öğret ruhuma Bir ışık yak aydınlansın ufuklarım Söyle ne vâkit sona erer bu amansız sınanma? ![]() Özlemi anlat bana... Göğünde kanat çırpan vuslat kuşları Nereye konarlar yorulduklarında? Ayaz yemiş sevdaların bakışlarındaki Ümitsiz ümitleri anlat. Yalnızlığın dili olsaydı sormazdım sana... Sevgilerin nihayetini anlat... Nasıl biter bir sevda? Yakıp yıkılan umutların külleri Nereye savrulur sonunda? Ben sustukça sen anlat... Hüzünlerine geldim Bir damladan derya yaptığım hasret Ve Dinmek bilmeyen bir sancıyla. Al kat acılarımı acılarına... Hep vuslatı düşünürken savruldum Yüreğimin esir rüzgârlarıyla. Hayat körebe oyunuydu Sobelendim yaşanmamışlıklara. ![]() Anlat merak ediyorum Her zaman ışık var mıdır tünellerin ucunda? ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Sorumlusu
Ruh Halim:
Rep Derecesi :
Bağışlamıyorum ![]() Susmak mı! O geçmişteydi Şimdi bir ölünün yalnızlığını kemiren O isimsiz mahşerim Yaşamı ve acıları tekrar tekrar sorgulayan tarihin Etten ve kemikten tarifsiz çığlıklarını büyütüyorum Damarlarımsa Çoktan çürüyen bir ruhun yatağı ![]() Artık neye dokunsam Karşılığı bilinmeyen bir boşluğum Ve nasıl konuşsam Hiç olmayan bir adrese gidiyorum hep Artık bura da olmak istemiyorum Ölmek için nedenler ararken her an Acı bir yaşamın suretini öperken dudaklarından Bir adı olmalıysa her ihtilâlin İnkâr ediyorum kendimi Bağışlamıyorum geçmişimi Bağışlamıyorum beni Söz vermiyorum kendime Sözler verilsin istemiyorum ![]() Şimdi bir ölünün yalnızlığını kemiren O puslu kimsesizliğim Aşksa İçimde büyüyen koyu bir karanlık nasılsa... Vedat Nusret Torun ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Tags: aci, arsivi, ask, avatar, ayrilik, ekart, kavusma, opucuk, resimli, sevgi, siirler, unutma |
| Etiketler |
| arsivi, resimli, siirler |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|