![]() |
Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Ücretsiz Üye Olabilirsiniz. Eğer forumumuza üye iseniz şifrenizi unuttuysanız yeni şifrenizi Buradan alabilirsiniz. |
|
|||||||
| Kayıt ol | MaviyesiLege Video | Bloglar | Yeni Mesajlar | Bugünki Mesajlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
|
| Flash Dersleri Flash ile bilmek istediğiniz herşey.. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Prensess
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Ruh Halim:
Blog Başlıkları: 1
Tecrübe Puanı: 64
Rep Puanı: 765
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

PhotoShop bilmiyorsunuz ama kullanacagınız resmin arka tarafına manzara veya sevdiginizi koymak istiyorsunuz.. peki illa PhotoShop bilmemiz gerekiyormu tabiki hayır buyrun başlıyoruz ![]() 1. adım ilk resmimizi Swishmax'ımıza aldık resmi ekledik arkaya resim eklemek istiyoruz. ![]() 2. adım 2. resmi aldık ve sağ tık yapıp orda gözüken "place" komutunu alıyoruz. ![]() 3. adım "place" mize sağ tıklayıp "properties" e tıklıyoruz ![]() 4. adım karşımıza pencere çıkacak ve orda gördüğümüz "Alpha" simgesini tıklıyoruz ve "Alpha volue of" i tıklıyoruz ![]() 5. adım "alpha volue of" i tıkladık yanda çıkan boşluga isteğe göre resim belli olsun diyorsanız %55 az belli olsun diyorsanız %30 yapabilirsiniz sizin izteginize baglı.. ![]() 6. adım ve Artık sizde place konusunda uzmansınız sayılır tabi alttaki resimdeki gibi olduysa Flash ![]() ![]() Alıntıdır. |
|
|
|
![]() |
| Tags: nedir, place, yapimi |
| Etiketler |
| place nedir, place yapımı |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|