![]() |
Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Ücretsiz Üye Olabilirsiniz. Eğer forumumuza üye iseniz şifrenizi unuttuysanız yeni şifrenizi Buradan alabilirsiniz. |
|
|||||||
| Kayıt ol | MaviyesiLege Video | Bloglar | Yeni Mesajlar | Bugünki Mesajlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
|
| Öneri ve Görüşleriniz MaViYeSiLeGe FoRuM Hakkında öneri ve görüşlerinizi burda paylaşabilrsiniz... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Forumun kaynanası
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 5
Rep Puanı: 150
Rep Derecesi :
![]() ![]() |

arkadaşlar benim gizlim saklım yok hep açık ve net konuşurum kimseyle eleştirmek gibi bir niyetimde yok nasıl yaşarsanız kendinizi o derecede mutlu edersiniz kendinizle barışık olmanız cevrenizide kuvvetlendirir bazı konularda ve mesajlarda gördüğüm kadarıyla kendinizi içinize hapsetmişsiniz bir türlü dışarı çıkamıyorsunuz bu hepiniz için geçerli değil ama tüm arkadaşlarımın bundan kendilerine pay çıkartmalarını isterim yorumlarınızda kestirip atmanız güzel olmuş yada emeğine sağlık gibi kelimeleri çok kullanmanız aslında emeğe yapılan saygı değildir şunuda bilmenizi isterim benim konularıma böyle yapıyorsunuz diye bir düşüncem yok konularımın canı cıksın önemli olan sizlerin benim ve tüm arkadaşlarımızın bir konuya yada sosyal yaşantımızda daha girişken olmasıdır yazın arkadaş korkmayın okuduğunuz bir konuda yada yorumda tartışın örneğin marsta su bulmuşlar diye bir konu geldi önünüze altına cevap olarak yazın yanlışta olsa yok arkadaş ben marsta su olduğunu düşünmüyorum resim ceken aracın camına yağmur damlamıştır deyin yada kendinize ait düşüncelerle eleştirinki bu siteye giren yada dışarıdan gözlemleyen bir üye haaa tamam burada boş insan yokmuş desin benide yanlış anlamayın ben akıl hocasıda değilim kimseye akıl verecek kadar aklımda yok üç kuruşluk bir beynim var onuda 15 yıldır internette harcıyorum bir baltaya sap olamadım burayla birlikte 4 sitede paylaşım yapıyorum buralar neresi diye sormayın her yerde ayrı karakterdeyim siyaset tartışacaksam başka yer romantik olacaksam başka yer ama ben burda kaynanayım herşeye muhalefet olan konuşmalarından çekinmeyen ama asla alınmayan kırılmayan dost canlısı biriyim beni burada kaynana olarak görmüşseniz kaynana olarak yaşayacaksınız hepsi bu hadi şimdi varmısınız burasını cennet yapmaya |
|
|
|
|
#2 | |
|
Prensess
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Ruh Halim:
Blog Başlıkları: 1
Tecrübe Puanı: 64
Rep Puanı: 765
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaynanacığım Çok haklısın Kısa cümlelerle cevap yazmak biraz basite kaÇıyor bunu ben dahil herkes yapıyor Senin dediğin gibi en azından konuyu okuduğumuzu yada gördüğümüzü belli etmek için en azından biraz uzun cümleler kullanmak daha iyi olur..
Alıntı:
Teşekkürler konunuz içinde... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Mikrobik Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 9
Rep Puanı: 310
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
insanları birşeylere yönlendirmeden önce daha anlaşılır olmayı deneseniz bence gayet güzel olur...
tüm yazınızı okudum arada bir nefes almak için siz noktalama işaretleri koymasanızda mecburen durakladım... neden bilmiyorum buraya bugün üye oldum ve size direkt antipati duydum... duymamın sebebi de öncelikle socrat'ın o güzel sözüyle başlayayım " En iyi bildiğim şey hiçbirşey bilmediğimdir" der... kısaca çok fazla şey bilir gözüküyorsunuz fakat henüz cümle kurmaktan yoksunsunuz... sebeplerden biri de ben bi forumda başka bi forumda başkayım demeniz... peki asıl siz kimsiniz??? bir monitörün arkasına geçip bir yerde kaynana (bu kılığa da komiklik olsun diye büründüğünüzün bilincindeyim) bir yerde don juan mı oluyorsunuz... bence hangi siteye hangi foruma veya nereye takılırsanız takılın öncelikle kendiniz olun... sizde romantizm komiklik kültür entellüktellik her ne varsa hepsini her yerde sergileyin... taksit taksit bölmeyin derim...dedim ya kanım size hiç mi hiç kaynamadı ve asla da kaynayacağını düşünmüyorum... bu da sizi pek enteresan etmeyecek bunun da bilincindeyim... sadece düşüncelerimi söyledim... umarım bu büründüğünüz maskelerin altındaki gerçek yüz maskelerden çok daha sıcakkanlı ve çok daha iyi bir kimsedir.... saygılarımla Nefrete Sevgiden Daha Çok İnanırım Demiş Şeytan... Çünkü Nefretin Sahtesi Olmaz
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Forumun kaynanası
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 5
Rep Puanı: 150
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Alıntı:
Alıntı:
benim sana kendimi beyendirmek gibi bir takıntım yok aslında kimseye beyendirmek gibi bir takıntım yok tartışmayıda sevmem eğer bu bir edebiyat yarışı olsaydı noktalama işaretlerimle nerede duracağını nerede konuşacağını söylerdim benim yaptığım her şeyde bir hayır vardır socratın sözleriyle değil kendi sözlerinizle karşıma çıkmanızı beklerdim google bir kelime dahi aransa bunu noktalama işaretiyle arayan pek az insan tanırım senin cümlenin değilde benim cümlemin içinde sokratın sözleri olsaydı google de bu sözü arayan kişilerin benim mesajımda bulaşacağını bilirdin bir başka konu olarak internette sayısız site dolaşıyorum amacım eğlenmek gülmek sinirli olduğum zamanlarda zaten beni burada değil hiçbir forumda göremezsin adına çalıştığım bir site yok eğer bunu merak ediyorsan ve aman beni başka bir sitede görmesinler diyede bir cabam yok kendimi nerde iyi hissediyorsam orada olurum ayrıca ben istemediğim süre içerisinde kimse beni üzemez her türlü hakarete gülüp geçerim yeri gelir kendimi aşağılarım küçük düşürürüm beyinsel olarak eğitilmeye yada başkası olmaya hiçte hiç niyetim yok burayada bir nokta koyuyorum burada biraz dinlen tekrar devam et okumaya. Kanın bana ısınmayabilir ama güzel dostlukların kavgayla başladığınıda bilirsin Size kırılmadım ve darılmadım açık konuşan insanları severim yok yinede ben seni sevmedim üzmek istiyorum diyorsan ben yine rahat olacağım Kaynana ismine gelince komikliği seviyorum Sizin kullandığınız isme gelince kendine aşı yapacak birini arıyorsun fakat unutma benim iğnem sana büyük gelir … Saygılarınla sunduğun mesajına saygılarımla cevaplıyorum …. Kendine iyi bak ve bana bü tür mesajlarla gelme sevmiyorsan sevgini özelden benimle paylaş buralara yazarak site içerisinde gerginlik yaratma site içerisindeki üyelerimiz ve misafir gelen üyeler için hiçte hoş bir görüntü olmayacak Yönetici arkadaşlarımdanda ricam bu konunun ortadan kaldırılmasını rica ediyorum Belki okuyamasın diyede sana bir kopyasını gönderiyorum.nokta Konu Kaynana tarafından (01-05-2009 Saat 19:58 ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
#5 |
Umutlar Bitti.. ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Ruh Halim:
Blog Başlıkları: 11
Tecrübe Puanı: 50
Rep Puanı: 3067
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle bi kere güldüm.nasıl başlasamki ben çok şey bilirim ama yazıya gelince pek dökemem sizin kadar hünerli olmayabilirim ![]() şimdi dun geceye dönmek istiyorum pek alakası yok ama ben yinede anlatayım günlerdir dikkatimi çekiyordu kaynana arkadaşımızın ip adresi bi gazete ismi ile başlıyordu.bende daha eski bi arkadaşım olan pismikrop zannetim sordum hatta kendisine omusun falan diye yok değilim dedi sadece ip adresi değil biraz konusma tarzlarınıda benzettim. en azından bana öyle geldi bende msn den sordum pismikroba yok değilim egem dedi. neden anlattım buraya kadar derseniz yani kaynanayı ben pismikrop zannetim aslında ikiniz birbirinize benziyorsunuz hatta yaptıgınız iş bile hemen hemen aynı medya işi sonucta belkide yaşam ortamınızdan aynı insan oluvermişsiniz ![]() kaynananın dediği gibi iyi dostluklar kavgayla başlarmış umarım bu kavgada iyi dostlugun başlangıcı olur ![]() ikinizede bişey diyemiyorum çunki ikinizdende hiç bir yamuk görmedim şimdiye kadar gayet memnunum yani insallah sizde benden memnunsunuzdur ![]() bazen insanlara alışmak zaman alabiliyor ilk gördugumde bende kaynana hakkında önyargılı dusundum.hatta pismicrop hakkındada önyargılıydım ilk tanıdıgımda belli etmedım ama ıkınızede.tabi sonradan anladımki kötü insanlar değilmişsiniz.yani biraz zaman ![]() siz zaten kültürlü insanlarsınız birbirinize alışamasanızda aynı ortamda işi idare edebilirsiniz diye düşünüyorum ![]() birbirinize saygılı olun diye bir şey söylemeyeceğim zaten öyle oldugunuzu biliyorum fazla uzatmayım ben sizde uzatmayın diye konuyu kilitliyorum mcx
|
|
|
![]() |
| Tags: bir, onemli, rica |
| Etiketler |
| bir, onemli, rica |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|