![]() |
Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Ücretsiz Üye Olabilirsiniz. Eğer forumumuza üye iseniz şifrenizi unuttuysanız yeni şifrenizi Buradan alabilirsiniz. |
|
|||||||
| Kayıt ol | MaviyesiLege Video | Bloglar | Yeni Mesajlar | Bugünki Mesajlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
|
| Müzik haberleri Muzik dunyasindaki gelismeler yenilikler |
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Prensess
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Ruh Halim:
Blog Başlıkları: 1
Tecrübe Puanı: 64
Rep Puanı: 765
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Nalan <<< Demode Başarılı yorumcu Nalan'ın uzun bir aradan sonra hazırladığı "Demode" isimli yeni albümü Seyhan Müzik etiketiyle müzik marketkere sunuluyor... Yeni albümünün yaptığı en iyi albümlerden biri olduğunu söyleyen Nalan toplam 9 şarkıya yer verdi...Nalan - Demode 1. Yaralıyım 2. Söz Verdik 3. Mnyk 4. Aramadın 5. Çiçekler Açar 6. Demode 7. Gönül Hikayesi 8. Mnyk - Oryantal 9. Söz Verdik - Gitar Versiyon |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Prensess
Ruh Halim:
Rep Derecesi :
Nalan <<< Yaralıyım
Gül bahçesi dikensiz olmaz Gececek gececek Aglamam sızlamam hiç bir şeye Gün gelip devran dönecek İçimden öldürmek geliyor seni Sadece söylemesi kolay Bu yılda aşk beni terk ediyor Hayırlısı olsun kısmet değilmişssin bana Yaralıyım anla Yine o yanında NAsıl beklersin benden son söz Aklı basında |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Prensess
Ruh Halim:
Rep Derecesi :
Nalan <<< Söz Verdik
Aradığımı buldum hayattan O da sen Gördüğüm duyduğum en güzel şey Onun da adı sen Söz verdik biz Allah’a Candan öte bir aşkına Bir daha gelsem dünyaya Yine sen ol yanımda Söz verdik biz Allah’a Candan öte bir aşkına Bir daha gelsem dünyaya Yine sen ol yanımda Aradığımı buldum hayattan O da sen Gördüğüm duyduğum en güzel şey Onun da adı sen Söz verdik biz Allah’a Candan öte bir aşkına Bir daha gelsem dünyaya Yine sen ol yanımda Söz verdik biz Allah’a Candan öte bir aşkına Bir daha gelsem dünyaya Yine sen ol yanımda |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Prensess
Ruh Halim:
Rep Derecesi :
Nalan <<< Mnyk
Biraz kara bulutluyum ama geçer Hesaplar bazen tutar Bazen de döner Bugün yara alırsam Sanma acım diner Gel ilacım sen ol yeter Biraz kara bulutluyum ama geçer Hesaplar bazen tutar Bazen de döner Bugün yara alırsam Sanma acım diner Gel ilacım sen ol yeter |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Prensess
Ruh Halim:
Rep Derecesi :
Nalan <<<< Aramadın
Ayrılırken anlaştık küsmeyecektik Başkalarını sevemezsek yeniden deneycektik En kötü ihtimalle yalnız dost kalarak Aklımıza estikce bir alo diyecektik Ben dayanamadım sensizliğe alışamam Ama ben unutamadım hikayemizi Yeni hikaye yazamam (2x) Aramadın aramıyorsun Bekle dedin bekleyemedim Telefonun öbür ucunda Korkak sessiz dinledin |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Prensess
Ruh Halim:
Rep Derecesi :
Nalan <<< Çiçekler Açar
Çok sevdim çok üzüldüm ben Yinede pişmanım diyemem Gün gelir çiçekler coşar kuşlar öter Her gün yeni umutla uyanmak güzel (2x) Ne ettimse kendime ettim Bu benim yolum Bilmeden kalp kırdıysamda elbet bir kulum Çiçekler solar kuşlar göçer Yinede acısı tatlısıyla hayat güzel (2x) Kötülük yoksa iyilik fark edilmez Cefa cekmeyen dil sefasını süremez Her gün ağlayan alışmış gülmeyi bilmez Her şeye rağmen nefes almak güzel(2x) Ne ettinse kendine ettin Bu senin yolun Bilmeden kalp kırdıysanda canın sağ olsun Çiçekler acar elbet kuşlar döner Umudun peşinde yorulmak güzel |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Prensess
Ruh Halim:
Rep Derecesi :
Nalan <<< Demode
Bana güvenme aynı şeyleri tekrarlamaktan yoruldum Deli gibi seven kalmadı artık Aşktan çoktan kurtulduk (2x) Biri giderse birisi gelir Buna bir iki aşklar direnir Acı çekmenin modası değil Dert demode ah dert demode Unutup gidince acım dinecek Yüzüm gülecek Bir daha yara alsam bile Üfle gececek çabuk gececek |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Prensess
Ruh Halim:
Rep Derecesi :
Nalan <<<< Gönül Hikayesi
Bir sen vardın benim için Bir ben vardım senin için Sarmaşık güller gibiydik biz Bir varmış bir yokmuş Hem azmış hem çomuş Ne çabuk soldu bak sevgimiz O zaman bir gönül hikayesi diyelim Bu aşkın adına Bir gurur yaktı bizi Aklım fikrim hep yanında Kalbimi ısıtan gülüşün nerde nerde İçimdeki ateşi söndür gelde gelde |
|
|
|
![]() |
| Tags: demode, ltltlt, nalan |
| Etiketler |
| <<<, demode, nalan |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|