![]() |
Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Ücretsiz Üye Olabilirsiniz. Eğer forumumuza üye iseniz şifrenizi unuttuysanız yeni şifrenizi Buradan alabilirsiniz. |
|
|||||||
| Kayıt ol | MaviyesiLege Video | Bloglar | Yeni Mesajlar | Bugünki Mesajlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
|
| Haftanın Konugu Herhafta baska bir üyemizi yakindan taniyoruz.Kimdir nedir ne is yapar ne zamandir Bizlerle vs. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Maviyesilege
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 36
Rep Puanı: 1401
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

3.Haftamızın Konuğu Beta.. Nezaketi ve hoşgörüyü elden bırakmadan konuğumuzu daha yakından tanımak adına sorularınızı sorabilirsiniz..Ayrıca konuğumuz sorulara Pas deme hakkına sahiptir.. - Aramıza hangi şehirden katılıyorsun '' Beta '' ? - ve MaviYesilEge için bize neler söylebilirsin ? Tesekkürler & Kolay gelsin..
İşte tam şurası; Sol yanım acıyor anne.. ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Prensess
Ruh Halim:
Blog Başlıkları: 1
Tecrübe Puanı: 64
Rep Puanı: 765
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mehmet kendinden biraz bahsedermisin neler yaparsın neler seversin ne yer ne içersin
![]() ve SezenNNN hakkında yorumların nelerdir ![]() Kolay gelsin |
|
|
|
|
#3 |
|
aSi TürK
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 5
Rep Puanı: 150
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Selam Beta yani Ben
Adım Mehmet ali Ankara 1980 De dogdum istanbula babamın isleri sebebiyle geldim Ben gülmeyi Eglenmeyi severim ve karsımdakilerini de güldürmeyi severim karsımdaki kişinin Surat asmasını istemem Forumda actıgım konular a bakarsanız hep eglenceli seyler komik ilginc yani hiç deilse buna bakarak bu konuları okuyarak bir nebze olsun güldürmeye calıstım ben neseli oldugum kadar da duygusalım sanırım yalanı Sevmem Kandırmayı kandırılmayı sevmem. SezenNNN Cnm sana Gelince senin yerin bende cok cok cok ayrıdır tanısalı 4 seneyi Aşmısızdır bazen beraber güldük bazen beraber somurttuk bazende ufak sitemler ettim sana ama Sen herseye rağmen Bitanesin Arkadaslar yazılarımdan anlarsınız ki edebiyatım 0 dır hep 2. dmönem Düzeltmişimdir İdare edersiniz Umarım ))
![]()
Konu Beta tarafından (23-03-2009 Saat 16:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: hata |
|
|
|
|
#4 |
Umutlar Bitti.. ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Ruh Halim:
Blog Başlıkları: 11
Tecrübe Puanı: 50
Rep Puanı: 3067
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forum u nasıl tanıdın anlatırmısın.
bu forumdan bahsetmıyorum yani forum sitesini ilk nasıl tanıdın ![]() ve forumu sana sevdiren ney oldu ? |
|
|
|
|
#5 |
|
aSi TürK
Ruh Halim:
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Network Aslında ben Pek Foruma Takılmazdım SezenNNN ricası iLe Geldim bakdım Dier Arkadaslarım da burda oldugunu görünce birde Bos adamız ya can sıkıntısına ii geldi Acıkca sölemek gerekirse SizinLe Tanıstıgıma Gercekten Cok memnunum
![]()
|
|
|
|
|
#7 |
|
aSi TürK
Ruh Halim:
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Neden Beta : ya ne diim Foruma gelirdim öle bakar bi konu acar giderdim hep SezenNNN Gel dedi Sende yanımızda ol dedi ha Pişmanmısın deseniz Deilim Tsk sezenNNN e
Bence Nazar: Ben NAzarı Dj Lik yaptıgım ZamanLArda Tanıdım bu da Assagı yukarı 2 seneye yaklasık ha Nazar da DegerLidir Nazar La DjLik Dısında bir kac Sefer Forumda olsun Kanalda olsun Bi kac sefer Konustık NAzar Sende DegerLisin Bende Beta Dj likden baska ne yapar : Beta Dj Ligi Diger tarafta Bıraktığından Sonra yapmıyo int De Sörf Yapıo Öle ![]()
|
|
|
|
|
#8 |
|
Maviyesilege
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 36
Rep Puanı: 1401
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorcak bisi bulamam ben pek böyle
ama şunu sorimBeni sevion mu :P İşte tam şurası; Sol yanım acıyor anne.. ![]() |
|
|
|
|
#9 |
|
aSi TürK
Ruh Halim:
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
MaraL Cooooook Seviyom seni
![]()
|
|
|
|
|
#10 |
iLLede Sen.. ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Ruh Halim:
Blog Başlıkları: 10
Tecrübe Puanı: 50
Rep Puanı: 3000
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yagmur olsan nereye yagardin?
ev islerinden anlarmisin? en sevdigin renk? en sevdigim yemek? ehliyetin varmi? Kac kardessiniz? burcun nedir ozelliklerine inaniyormusun .)) simdilik bu kadar .) |
|
|
![]() |
| Tags: beta, hafta, konugumuz, kosemizde |
| Etiketler |
| beta konuk haftanın |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|