![]() |
Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Ücretsiz Üye Olabilirsiniz. Eğer forumumuza üye iseniz şifrenizi unuttuysanız yeni şifrenizi Buradan alabilirsiniz. |
|
|
#1 |
|
Banned
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 50
Rep Derecesi :
![]() |

KEMAL'İM Ülkemin adını gavur koydular Şöyle etrafıma baktım şaştımtanıyamadım Karasakalyeşil cüppebaşta sarıkalışamadım Gel Kemal'im gel ülken arıyor seni XXX Bana öğretilen din;gönüldedirhaldedir İnsan ayırmamalıher yaratılan kardeştir Şimdi bu benlik neden?Acep bilmem ne iştir Gel Kemal'im gel ülken arıyor seni XXX Dört kitabı bir tutmayan islam olamaz Kul hakkıyla yola çıkan menzile varamaz Cahil hoca emri ile hedef vurulmaz Gel Kemal'im gel ülken arıyor seni XXX Yüce Tanrım akıl vermişfikir vermişyön vermiş Ol Yüce Kitabını oku diye göz vermiş Kara Cahil bu günlerde diken gibi boy vermiş Gel Kemal'im gel ülken arıyor seni XXX Yeşil bayrak açmışlar kurtardığın vatanda Küfrettiler adına toplanıp meydanlarda Ölmeye hazırız biz bu vatan toprağında Gel Kemal'im gel ülken arıyor seni XXX Övmek yerine bir gün anlasaydık biz seni Bin Kemal doğardıaratmazdık biz seni Yarın haykıracak elbet şu gençliğin hür sesi Gel Kemal'im gel ülken arıyor seni İbrahim SEVİNDİK Herkese Sevgiler |
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 50
Rep Derecesi :
![]() |
![]() Sevgili arkadaşlar yıllar önce binlerce şehit verdik bu topraklarda ama Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki kahraman mehmetçiklerimiz sayesinde vermedik düşmana bu güzelim memleketimizi. Babamın yaşadığı Yeni Zelanda'da bir Atatürk anıtı var. Yeni Zelandalılar büyük önder Gazi M.Kemal Atatürk'ü şu sözlerle tanıyorlar... Atatürk’ün anzak analarına yazdığı mektup şöyle: "Bu memleketin toprakları üstünde kanlarını döken kahramanlar burada dost bir vatanın bağrında bulunuyorsunuz huzur ve barış içinde uyuyunuz sizler Mehmetçiklerle yan yana koyun koyunasınız. Uzak diyarlardan evlatlarını bu savaşa gönderen analar göz yaşlarınızı dindiriniz evlatlarınız bizim bağrımızdadır huzur içindedirler ve huzur içinde rahat rahat uyuyacaklardır. Onlar bu topraklarda canlarını verdikten sonra artık bizim çocuklarımız olmuşlardır."...İşte bütün dünyanın düşmanın bile takdir ettiği ulu önder Kemal Atatürk'ün ve Çanakkale'de şehit olan bütün mehmetçiklerin mekanları cennet ruhları şad olsun.Şahsım adıma site kurucularına çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla. |
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ataturk, kemalim, siiri |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|