![]() |
Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Ücretsiz Üye Olabilirsiniz. Eğer forumumuza üye iseniz şifrenizi unuttuysanız yeni şifrenizi Buradan alabilirsiniz. |
|
|||||||
| Kayıt ol | MaviyesiLege Video | Bloglar | Yeni Mesajlar | Bugünki Mesajlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
|
| Yeni Üyeler Buraya Tanışma faslı kimsin nerelisin ne yersin ne içersin gibi :) |
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
ÖzeL Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 50
Rep Derecesi :
![]() |

selamün aleyküm arkadaşlar. forumunuza hazin arkadaşının tavsiyesi ile üye oldum hayatımda ilk defa bir forma üye oluyorum. hoşuma gitti bende katılmak istedim. herkese hayırlı paylaşımlar dilerim. saygılar...
HERŞEYİN BİR SEBEBİ,SEBEBİNDE YARADANI VAR...!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kuh-i Hicran
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Ruh Halim:
Blog Başlıkları: 2
Tecrübe Puanı: 33
Rep Puanı: 1580
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoşgeldin Haktan
bende senin gibiydim biliyorsun forum blog dendimi dellenirdim Ama kaderde varmış neydek demi Önyargılarla bakardık ikimizde arkadaşlar.3 sattir evimdeydi haktan gardaşım foruma baktık beraber ve kendisi üye olmayı istedi....Tekrar hoşgeldin abi....![]() ![]() Sırtımdaki Hançer Yaralarından Bıktım Usandım Allahım...!!!! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 11
Rep Puanı: 350
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldin Haktan umarım aradıgını bulursun.
bak eğlenceli birini arıyosan hemen buldun
Her zaman doğruyu söyle difficulty ama her zamn heryerde söyleme. |
|
|
|
![]() |
| Tags: uye oldugum forum |
| Etiketler |
| üye olduğum forum |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|