![]() |
Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Ücretsiz Üye Olabilirsiniz. Eğer forumumuza üye iseniz şifrenizi unuttuysanız yeni şifrenizi Buradan alabilirsiniz. |
|
|
#1 |
|
Administratör
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 53
Rep Puanı: 216
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() |

Don't Cry Talk to me softly
There is something in your eyes Don't hang your head in sorrow And please don't cry I know how you feel inside I've I've been there before Somethin is changin' inside you And don't you know Don't you cry tonight I still love you baby Don't you cry tonight Don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry tonight Give me a whisper And give me a sign Give me a kiss before you tell me goodbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinkin' of you And the times we had...baby And don't you cry tonight Don't you cry tonight Don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry tonight And please remember that I never lied And please remember how I felt inside now honey You gotta make it your own way But you'll be alright now sugar You'll feel better tomorrow Come the morning light now baby And don't you cry tonight And don't you cry tonight And don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry Don't you ever cry Don't you cry tonight Baby maybe someday Don't you cry Don't you ever cry Don't you cry Tonight TERCÜMESİ Sakın Ağlama Benimle sakin konuş Gözlerinde birşey var Başını üzüntüyle eğme Ve lüften sakın ağlama Benim içimde olanı hissettiğini biliyorum İçindeki bazı şeyler değişiyor Ve sen bunu bilmiyorsun Bu gece sakın ağlama Seni hala seviyorum bebeğim Bu gece sakın ağlama Bu gece sakın ağlama Üstünde bir cennet var bebeğim Ve bu gece sakın ağlama Bana fısılda Ve bana bir işaret gönder Hoşcakal demeden önce Bana bir öpücük ver Bunu çok ağır algılama Ve lütfen bunu bu kadar kötü düşünme Hala seni düşünüyor olacağım Ve birllikte geçirdiğimiz zamanları...bebeğim Ve bu gece sakın ağlama Bu gece sakın ağlama Bu gece sakın ağlama Üzerinde bir cennet var bebeğim Ve bu gece sakın ağlama Ve lüften sana asla yalan söylemediğimi hatırla Ve lütfen hatırla Seni imdi içinde hissettiğimi Kendi yolunu çizmelisin Ama iyi olacaksın Yarın daha iyi hissedeceksin Sabahın ilk ışıklarına gel bebeğim Ve bu gece sakın ağlama Ve bu gece sakın ağlama Ve bu gece sakın ağlama Üzerinde bir cennet var bebğim Ve sakın ağlama Asla sakın ağlama Bu gece sakın ağlama Belki bir gün bebeğim Sakın ağlama Sakın ağlama Sakın ağlama Bu gece |
|
|
|
![]() |
| Tags: cry, guns, roses |
| Etiketler |
| cry, guns, roses |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|