![]() |
Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Ücretsiz Üye Olabilirsiniz. Eğer forumumuza üye iseniz şifrenizi unuttuysanız yeni şifrenizi Buradan alabilirsiniz. |
|
|||||||
| Kayıt ol | MaviyesiLege Video | Bloglar | Yeni Mesajlar | Bugünki Mesajlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
|
| Turkce Sarki sozleri Turk sanatcilarin ve gruplarin sarki sozleri |
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
єѕαѕℓı
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 13
Rep Puanı: 200
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() |

Grup 84 -
Kara gözlüm beni niye terk ettin Sevdim yetmedi yoksa söylemedin Bir kerecik olsun asma ne olur Gül yüzümü sitem etme söyletme Kaç gece ağladım sesimi duy diye Gözlerimden akan yaşlar sen silesin diye Bu yürek dayanırmı sandın bu kadar acıya Ne olur elleme şu yalan gönlüme Ne olur gülme şu garip halime Yoksa burdan başka yalan bir diyarda Sevdiğin mi var da beni oyalarsın Kurbanın olam dökülmesin dudaklarından Ne olur söyleme sakın söyleme Ne olur söyleme beni öldürme Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme...
|
|
|
|
![]() |
| Tags: 84kara, gozlum, grup |
| Etiketler |
| 84kara, gozlum, grup |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|