![]() |
Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Ücretsiz Üye Olabilirsiniz. Eğer forumumuza üye iseniz şifrenizi unuttuysanız yeni şifrenizi Buradan alabilirsiniz. |
|
|||||||
| Kayıt ol | MaviyesiLege Video | Bloglar | Yeni Mesajlar | Bugünki Mesajlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Administratör
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 53
Rep Puanı: 216
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() |

G#m F# E Kelimelerden alacaklı bir sağır gibi G#m F# E İçimi döktüm bugün yokluğunla konuştumG#m F# E Tutsak gibi enkaz gibi kendim gibiG#m F# E İçinden çıktım bugün içimle konuştumE � F# E - F# E Yüzünü ilk kez gören bir çocuk gibi E � F# E F# E F# Gördüm kendimi gördüm kırıldı ayna G#m F# E Paramparça paramparça ne varsa kadınım G#m F# E Yokluğunda kaç damla eder gözyaşı eder adın E F# Ne olur gel gel gel gelE F#-E G#m Ben sensiz istanbul�a düşmanım G#m F# E Kestiğim ümitlerden yelkenler yaptım ama G#m F# E Yokluğunda ne gidebildim ne de kaldım G#m F# E Gerçek miydi tutunmaya çalıştıklarım G#m F# E Hediye süsü verilmiş ayrılıklarım E -F# E - F# E
Yüzünü ilk kez gören bir çocuk gibi E �f# E F# E F# Sustum kendime kızdım kırıldı ayna G#m F# E Paramparça paramparça ne varsa kadınım G#m F# E Yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın E F# Ne olur gel gel gel gelE F# -E G#m Ben sensiz istanbul�a düşmanım |
|
|
|
![]() |
| Tags: dusmanim, gripin, istanbula, sensiz |
| Etiketler |
| gripin, sensiz İstanbul |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|