![]() |
Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Ücretsiz Üye Olabilirsiniz. Eğer forumumuza üye iseniz şifrenizi unuttuysanız yeni şifrenizi Buradan alabilirsiniz. |
|
|||||||
| Kayıt ol | MaviyesiLege Video | Bloglar | Yeni Mesajlar | Bugünki Mesajlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
|
| Serbest Kürsü Forumumuzda yer almayan konuları buradan acabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Maviyesilege
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 36
Rep Puanı: 1401
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Sözlerimin anlamı beni korkutuyor artık. Ağır bir sözün dilimde bıraktığı korkunç yüktür herşey. Sorulamayacak sanılan sorular bile ![]() Ayıplanılan yerlerimin tan yerinden doğuşuna yetmeyecek. Tıpkı ateşlerin küllenmiş tozu misali![]() Yaralarımın üzerinden esen yellerle gidecek dalından düşen yapraklar. En çok kim yandı? Kim en çok sustu? Kim daha fazla ağladı? En çok soruyu kim sordu? İntiharları en çok kim kuşandı? Yaralı bir bedeni kim taşıyabilirki? Eksilmek yahut ölmek aynı artık. Ama ölemedim eksildiğim vakit. Kapkara gözlerle ağlamak ![]() Kara bir yürek sızısıyla inlemek gibidir. Delirebilme ihtimalini gözünde tutarak asılıyorum yaşama. İnce bir ip ile tutunmuşum son çalıya Bir ferman bekliyorum artık gelsin ![]() Gelsin ve beni kuşatsın istiyorum. Riya benden uzak rüyalarım ise yanıbaşımda dursun.Dilimdeki duam gözlerimin feri olsun.
İşte tam şurası; Sol yanım acıyor anne.. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Tags: gecemin, hayreti |
| Etiketler |
| gecemin hayreti |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|