![]() |
Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Ücretsiz Üye Olabilirsiniz. Eğer forumumuza üye iseniz şifrenizi unuttuysanız yeni şifrenizi Buradan alabilirsiniz. |
|
|||||||
| Kayıt ol | MaviyesiLege Video | Bloglar | Yeni Mesajlar | Bugünki Mesajlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Administratör
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Ruh Halim:
Tecrübe Puanı: 53
Rep Puanı: 216
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() |

C Am D G D G
Hafifçe ısırılmış bir dünyanın ucundayım mmmm... ) C Am D G D G )2 Ellerim uzanmış düşüyormuşum aaa... ) Bm G C G Acılar yalnızlığımızın ortak aynası olmuş ) Bm G C G )2 Düşlerde gördüğümüz hep o derin anlam ) C G C G Ben nerdeyim hangi düş benim )C G D G )2 Sen nerdesin aaa... hangi roldesin )SOLO C Am D G D G Hafifçe belirmiş bir gülün açışındayım mmmm... ) C Am D G D G )2 Daha sıcak daha derin bir yerlerdeyim aaaa... ) Bm G C G İçimde büyüttüğüm hep o sorular ) Bm G C G )2 Başka yüzlerde neden neden anlam buluyorlar ) C G C G Ben nerdeyim hangi düş benim ) C G D G )2 Sen nerdesin aaa... hangi roldesin ) |
|
|
|
![]() |
| Tags: acilar, dus, sakinleri, sokagi, sorular, yuzler |
| Etiketler |
| acılar sorular ve yüzler, düş sokağı sakinleri |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|