![]() |
Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Ücretsiz Üye Olabilirsiniz. Eğer forumumuza üye iseniz şifrenizi unuttuysanız yeni şifrenizi Buradan alabilirsiniz. |
|
|||||||
| Kayıt ol | MaviyesiLege Video | Bloglar | Yeni Mesajlar | Bugünki Mesajlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
|
| Türkçe Video KlipLer Yerli Muzik Video Klipleri |
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 | |||
|
ÖzeL Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tecrübe Puanı: 4
Rep Puanı: 100
Rep Derecesi :
![]() ![]() |
Zaten ıslağım boğazın ortasında ![]() Yaşlılığım gizleniyor damlalarında ![]() Durma yağmur durma. Cilalanıyor ruhum istanbul sağnağında ![]() Damlalar karışmış elmacıklarıma ![]() Durma yağmur durma. Okunmuyor adı artık yıldızlarda ![]() Ayrılık yazıyor arkası yarınlarda ![]() Sorma bana sen de onu sorma ![]() Sorma sorma doldur boğaziçini ![]() Sen doldur ben içerim ![]() Efkarımla kana kana ![]() Durma durma doldur boğaziçini ![]() Sen doldur ben içerim ![]() Yalanlara kana kana ![]() Durma canım cayır cayır yanıyor ![]() Söndür yalvarırım ![]() Durma ne olur durma ![]() Durma yağmur durma ![]() Sorma sen de onu sorma… Ne kadar az bilirsen bilmek istemediğin şeyleri, o kadar az incelir derin, incinir kalbin. O kadar az kanarsın. Böyle bakınca aslında, cehalet o kadar da kötü bir şey değildi. |
|||
|
|
|
|||
![]() |
| Etiketler |
| durma, durma yağmur, gripin, yagmur |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|