![]() |
Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Ücretsiz Üye Olabilirsiniz. Eğer forumumuza üye iseniz şifrenizi unuttuysanız yeni şifrenizi Buradan alabilirsiniz. |
|
|||||||
| Kayıt ol | MaviyesiLege Video | Bloglar | Yeni Mesajlar | Bugünki Mesajlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
|
| ŞairLerimizden ŞiirLer Şairlerimizden şiirler |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Kuh-i Hicran
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Ruh Halim:
Blog Başlıkları: 2
Tecrübe Puanı: 33
Rep Puanı: 1580
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ANLATAMAM GÖRMEN LAZIM Ayrılık ölüm değil Hükmünü sürer hayat Yaşamak yaşamaktır Ama zor çok zor Nefes almak Bilmeyen anlayamaz Sokağın sessizini Gecenin sensizini Dön diye cana sarmak Anlatamam görmen lazım Bana geri dönmen lazım Yeniden gülmem için Beni baştan sevmen lazım Bir gece daha bitti Yediyi vurdu saat Güneşin yüzü güleç Hep vaat ömür hep vaat Anlatamam görmen lazım Bana geri dönmen lazım Birdaha sevmem için Beni baştan sevmen lazım Uğur MURATHAN ![]() ![]() Sırtımdaki Hançer Yaralarından Bıktım Usandım Allahım...!!!! Konu Hazin tarafından (29-11-2009 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| Tags: anlatamam, gormen, lazim |
| Etiketler |
| anlatamam, gormen, lazim, murathan, ugur |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|