![]() |
Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için Ücretsiz Üye Olabilirsiniz. Eğer forumumuza üye iseniz şifrenizi unuttuysanız yeni şifrenizi Buradan alabilirsiniz. |
|
|||||||
| Kayıt ol | MaviyesiLege Video | Bloglar | Yeni Mesajlar | Bugünki Mesajlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
|
| Sitemizin şairleri Sitemizin şiire düşkün üyeleri kalemlerinizi burda konuşturun alıntı olmamak kaydıyla |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
ÖzeL Üye
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 6
Rep Puanı: 364
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zormuş öğrendim Amaçsız yaşamak Sabah kalktığında Nereye gideceğini bilememek Akşamlarda günün yorgunluğunu atamamak Zaman kavramını yitirmek Eş dost sohbetinde boynu bükük olmak Hayatta yarım yaşamak En kötüsüyse ruhunda kaybolmak… Bilinmeyene yol almak (19-05-08 04.38)©imahli
sessizliklerden korktum ürker oldum
karanlıktan aydınlığa çığlık çığlığa insanlara kaçtım , Çıkarlardan korktum kör eden aydınlık yalanlardan çığlık çığlığa karanlığa yalnızlığa kaçtım... ne karanlık ne aydınlık çare değildi hayata yaşama aradım biraz aydınlık biraz karanlık, sonunda alaca karanlığa sarıldım... Şimdi mutluyum arada kalmaktan |
|
|
|
| Tags: amacsiz, yasamak |
| Etiketler |
| amacsiz, yasamak |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|